Innkalling til årsmøte i Bryne Tennisklubb

Postet av Bryne tennisklubb den 28. Apr 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Bryne Tennisklubb.

Årsmøtet avholdes den 27.05.20 kl. 19.00. i klubbhuset.

Vedlagt er årsmelding med saksliste.

BTK Årsmelding 2019.pdf

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Bryne Tennisklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Bryne Tennisklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Dag Erik Fylkesnes kontaktes på telefon 40247528.

Velkommen til årsmøte!

styret

0 Kommentar

Hallen åpnes for spill med REGLER mot smitte.

Postet av Bryne tennisklubb den 14. Apr 2020

Til alle medlemmer.

Klubben forholder seg hele tiden til  Norges Tennis Forbund sine føringer i hvordan vi skal forholde oss til Corona situasjonen.

NTF har nå kommet med nye retningslinjer for spill.

Hallen åpnes igjen for spill, men reglene som er satt MÅ følges.

Regler for spill i hallen:

• Max 2 spillere pr. bane
  • Sprit/vask hendene før og etter spill.
  • Ikke gå inn i hallen før tiden.
  • Man skal forlate hallen 5 minutter før timen er over.
  • Egne baller og racketer skal benyttes.
  • Eget utstyr tas med ut av hallen etter spill.
  • Familie som bor i samme husstand kan spille mer enn 2 på en bane, men ikke flere enn 4.
  • Unngå å ta på baller og utstyr om man klarer. eks. plukk opp ballen med racketen.

Vi er helt avhengige av at medlemmer ikke tøyer disse reglene.

Brudd på reglene medfører direkte stenging eller at spiller blir utestengt for en periode.

Skulle der være noen spørsmål så er det bare å ta kontakt 913 46 743.

Åpent for samme hustand fra 0600 tirsdag morgen.

Booking skjer via bookingsystemet.

Her er link til NTF sine sider om Coronaviruset:

0 Kommentar

Innkalling til digitalt ekstraordinært årsmøte i Bryne Tennisklubb ang. nytt klubbhus og ny hall

Postet av Bryne tennisklubb den 7. Apr 2020

Styret kaller herved inn til ekstraordinært årsmøte i Bryne tennisklubb angående ny hall og klubbhus.

Det blir en test av digital gjennomføring mandag den 20.04 kl. 19.30.

Det ekstraordinære årsmøtet avholdes den 23.04.20 kl. 19.30

Bruk denne linken til å logge deg inn på møtet: Klikk her
Link til møtet kommer også på epost, og publiseres på facebook og nettsidene.

Årsaken til at dette avholdes digitalt er at det haster med bygge oppstart i forhold til når prosjektet må være ferdig for å få momskompensasjon.

Følgende saker kommer til behandling:

Sak 1. Konstituering av ekstraordinært årsmøte:
- valg av møteleder
- valg av referent
 - 2 til å skrive under protokollen

Sak 2: Godkjenning av innkalling og saksliste

Sak 3: Nytt klubbhus og hall

- Presentasjon av prosjektet for nytt klubbhus og hall
- Godkjenning av hallprosjektet

Velkommen til møte!

Dugnad

Postet av Bryne tennisklubb den 18. Jan 2020

I dag har vi hatt dugnad og utvask av hall 😊 Vi er godt fornøyde med resultatet og håper at alle som bruker haller vil hjelpe til med å holde hallen ryddig og rein! 👌

Klubbmesterskap 2019 - Oppsummering og resultater

Postet av Bryne tennisklubb den 5. Nov 2019

Klubbmesterskapet 2019

Da må vi først få starte med å takke alle de fantastiske 41 deltakerne som denne helgen gjorde hallen til akkurat det vi ønsker at den skal være. En aktiv samlings arena for hele familien.
Klubbmesterskapet ble delt i to klasser i år, klasse A og klasse B.

Vi har hatt et alderspenn fra Lotta Laland på 10 år, til Sverre Ulland på 76 år.
Tennisen har virkelig vist seg fra sin beste side, og vi ser den desidert største trivselen når man får konkurrere på sitt nivå, uavhengig av alder og kjønn.
Mor, far, sønn og datter alle med i samme turnering.

Foruten smil, trivsel og idrettsglede har vi også fått sett en hel haug gode prestasjoner. Noen er naturligvis litt skuffa , det er også en del av gamet

Vinnere i årets Klubbmesterskap ble som følger:

Klasse B:

1. Sondre Eiane Reiten
2. Anita Horpestad
3. Thomas Leirdal Rage
3. Ingjerd Høien Tengesdal

Klasse A:

1. Lukasz Idzik
2. David Benjamin Fylkesnes
3. Daniel Andersen
3. Elias Kvalvik

Gratulerer så mye til dere alle, kjekt for Sondre som nå står med to turneringsseire på rad da han også vant Juvesen klasse E sist ,på tide vi flytter deg opp nå Sondre, du kan ikke vinne hver gang
Flott av Elias som første års under 14 spiller å gå til semi, og ikke mindre imponerende av David Benjamin som siste års 14 å være i finalen, en finale som gikk til 5 og avgjørende set.

Daniel fikk også en flott semi, blir spennende og følge utviklingen videre da han har kommet som en rakket det siste 1.5 året.

Lukasz er absolutt en verdig vinner, en spiller som representerer klubben i så og si alle de lokale turneringene, og alltid er klar for å representere klubben i divisjons tennisen.

Tusen takk til dere flotte frivillige, Stian som turneringsleder, Sivi som fest arrangør og fotograf og ikke minst Monica som har kontroll på kiosken, dere blir satt stor pris på