Klubbinfo

Postet av Åke Bø den 6. Sep 2019


Sportslig:

Høstterminens program er i gang for fullt. 

Vi har lagt bak oss en sommer med hele 3 sommertennisskoler og en kjekk tur til Sverige. Sverige turen var som alltid vellykket, i år var vi også så heldige å få se Casper Ruud i Swedish open, dog var det ikke hans beste kamp, men fortsatt utrolig gøy å få se ham live. 

Kursene er som sagt godt i gang, vi har en fin økning på TFO og ettermiddagskursene er fullt opp. 

Vi har et utrolig spennende trenerteam på gang med lokale trenere med bostedsadresse Bryne. 

6-8. september reiser Daniel Andersen til Oslo for sin første av tre helger på trener 1, mens Fatih, Åke og Lars Kristian fullfører sin trener 1 utdannelse i Stavanger 13-15. September. Vi har stor tro på at det å bygge kompetanse lokalt er veien å gå for å skape et stabilt fundament for en god drift i lang tid fremover. 


På vegne av trenerne 

Morten Goa Aadnøy

 

Hallprosjektet:

Før sommeren sendte vi inn søknad om spillemidler og kommunal støtte for 4+4 millioner.

Ordningen har vært at er du berettig til spillemidler får du støtte fra kommunen på 1/3 av totalbeløpet. Denne ordningen har vært gjellende i ca. 7.5 år

Den 18 juni var saken oppe i Time kommunestyre der kommunestyre vedtok å sette alle søknadene på hold og ba rådmann legge frem en ny tilskuddsordning for private idrettsanlegg og kulturbygg høsten 2019.

Dette betyr ikke at vi har fått avslag , men at vi må vente til den nye ordningen er på plass.

Grunnen til endringen er at Time kommune har dårlig råd og må spare penger.

Uavhengig av ny ordning måtte søknaden vår inn i budsjettet for 2020 under kommunedelplan for fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv.

Ny ordning og behandling av søknad vil bli gjort når nytt kommunestyre godkjenner budsjettet den 17 des. 2019.

Vi jobber parallelt med politikere, idrettsrådet og kommunen får å få midler bevilget i 2020. Vi har en veldig god sak og er positiv til at dette går veien.

 

Mvh

Kjetil Tengesdal


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.