Nyheter og Sportslig Rapport

Postet av Åke Bø den 24. Okt 2019

Ny hall og klubbhus prosjektet:

Det er gledelig å kunne fortelle at vi har fått byggegodkjenning fra Bryne kommune for prosjektet vårt. Vi må fortsatt vente på at kommunen skal bestemme seg for hvordan utdelingen av kommunale midler skal bli gjort, men vi er optimistiske og håper at vi vil bli prioritert.

Kjetil har hatt møter med lokale politikere og forklart vår spesielle situasjon og vi håper også her at vi vil få forståelse.

Vi har vært i møte med banken som er veldig positiv til prosjektet. De forteller også at de har hørt mye positivt om BTK rundt om på Bryne. Det er kjekt å høre. Nå jobber vi for å få kommunen til å stille som garantist for lånet.

Byggekomiteen vil få en travel periode fremover med å legge ut jobben på anbud til aktuelle firma og prøve å få til gode priser. 

På vegne av byggekomiteen

Dag Erik

 

 

Sportslig rapport:

 

Vi er allerede halvveis i høstterminen, og det har vært noen utrolig innholdsrike uker. 

 

Hele 74 unike Bryne spillere har deltatt i ulike turneringer i september og Oktober, enten på Bryne eller i Stavanger tk.  Det er ikke annet enn imponerende, og utrolig inspirerende. 

 

I perioden har vi vært vertskap for Potato Open samt green og yellow tour. I Potato Open ble det hjemmeseier da Olav Eltervåg imponerte stort. 

 

Ellers tapte jentene en ren opprykksfinale til 1. Divisjon mot Egersund med minst mulig margin. Da det sto 3-3 i kamper etter 4 singler og 2 doubler skulle kampen avgjøres i en avgjørende double til 10 poeng. Etter 4 matchballer tapte jentene til slutt 15-13, likevel en fantastisk prestasjon av damelaget i debut sesongen. 

 

I September var det også god oppslutning omkring terminens første samlingshelg, hvor 65 deltakere fordelt på ulike program deltok. Vi har fått gode tilbakemeldinger på tiltaket og håper like mange eller kanskje enda flere ønsker å delta på neste samling 18-20. Oktober. 

 

Ellers er det utrolig gledelig å se at vi pr. dags dato er hele 282 medlemmer :)

 

En liten oppfordring fra trenerne, husk at det er vel så god trening å være flere enn to pr. treningsbane. 

 

På vegne av trener teamet. 

 

Morten

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline