TFO (TennisFritidsOrdning)

Bryne tennisklubb har fortsatt noen ledige plasser ved TFO fra januar. Ordningen gjelder for barn i alderen 6-11 år, altså 1-5 trinn i grunnskolen. Barn etterspør ofte mer aktivitet i skolehverdagen og foreldre ønsker ofte å frigjør tid på ettermiddagen.

Prosjektansvarlig for TFO er hovedtrener Morten Aadnøy Goa.

Morten Aadnøy Goa har siden mars 2014 vært hoved trener i Bryne tennisklubb.

Morten er utdannet idrettslærer ved Semmelweis University i Budapest, han er også utdannet tennis trener gjennom Norges TennisForbund sin trener utdannelse.

Ved siden av å være tennistrener er Morten utdannet fysioterapeut.

Morten er lidenskapelig opptatt av tennis og jobbet før han kom til Bryne tennisklubb som trener i Stavanger tennisklubb.

Vi har ledig på TFO følgende dager:

• 1-5 klasse: Tirsdag, onsdag og fredag
  • 6-7 klasse: Torsdag 14-15
  • Barn født fra 2007 – 2012 Torsdag 17-18

Ved å delta ved tennisfritidsordningen er barna ferdig med treningen til klokken 16 altså innen middagstid. Ordningen gjør også at aktive barn får tid til «lek i gaten» etter middag. Tilbudet gjelder foreløpig tirsdag, onsdag og fredag, men vi har mulighet for å øke tilbudet til å også gjelde torsdagen.

Priser for deltakelse ved Bryne tennisklubbs fritidsordning pr. måned:

• 1. gang pr. uke 850 kr.
  • 2. ganger pr. uke 1450 kr.
  • 3. Ganger pr. uke 2050 kr.

Prisene gjelder kun for fulle måneder, vi fakturerer ikke i skolens ferier eller helligdager, så prisen for tre ganger pr. uke blir årlig lik skolens SFO ordning.

Vi har alltid tilbud i skolens ferier, men dette velger man selv om man har behov for.

For spørsmål eller påmelding send e-mail til: paameldingbtk@gmail.com  eller tlf: 913 46 743