KLubbinfo Desember 2019

Postet av Åke Bø den 16. Des 2019


Hall og klubbhus prosjektet:

Anbudspapirer for prosjektet er nå sendt ut. Følgende firma har sagt ja til å gi tilbud 

  • Total betong
  • Team Refsnes.
  • Kvia AS
  • Grude bygg

Fristen for å levere ferdig tilbud er 30.01.20 og vi gleder oss til å få inn tilbudene. 

Det har vært skrevet mye i media om Time sin økonomi. Nå venter vi spent på hva som blir avgjort politisk med tanke på fordeling av kommunale midler og tippemidler. Dette blir avgjort tirsdag 17.12.19. Vi håper det blir bestemt at fordelingen fortsetter som før slik at vi kan få midlene fortløpende uten å måtte vente for mange år på utbetaling.  

 

Hvis det er noen spørsmål angående prosjektet kan dere ta kontakt med Kjetil Tengesdal eller Dag Erik Fylkesnes for spørsmål. 

 

Sportslig rapport: 

Så er det på tide å rapportere for siste gang i året 2019. Igjen har vi hatt en svært aktiv periode både for spillere og trenere. 

Samlingshelgen 18-20. oktober var det godt med deltakere både på drop in og samlingen for røde og orange spillere. På fredagen var det touchtennis turnering med 25 deltakere hvor Daniel dro det lengste strået. 

Høydepunktet i perioden må sies å være klubbmesterskapet som arrangertes 1-3. November. 41 deltakere fordelt på to klasser, masse spilleglede og store aldersforskjeller. Akkurat slik vi liker det. 

Gratulerer til Lukasz og David Benjamin med henholdsvis 1 og 2 plass i klasse A og Sondre og Anita i klasse B. 

I slutten av November var det igjen klart for samlingshelg, tema for perioden har vært nettspill. Så hva var vel da bedre enn å arrangere en double supertiebreak turnering. 28 deltakere fordelt på to klasser. I klasse A trakk de to kanskje mest rutinerte det lengste strået, gratulerer til Dag Erik og Bjarte, i klasse B var det ungdommen Sander og Thomas som gikk seirende ut. 

De yngste har også fått slått fra seg da det arrangertes red, orange, green og yellow tour i Egersund. 25 deltakere fordelt på de fire klassene deltok fra Bryne. Neste ROGY tour arrangeres på Bryne 25-26. Januar. 

Nytt i perioden er også Aktivitetsskulen, anbefaler alle å teste ut en morgen med Marte Dale, det er en fantastisk start på dagen :)

På trenersiden og ledersiden har det også vært stor aktivitet. Daniel har fullført sin trener 1 utdannelse, gratulerer så mye med det Daniel. 6. November var vi vertskap for nettverksmøte i Region Sør Vest, mens vi 9. November var vertskap for TSAK kurs, som er det første kurset på stigen. Daniel og Marte Dale deltok fra Bryne . Ellers Har Morten og Siv Åshild deltatt på Tennisforum og tennistinget i Oslo, mens Morten og Daniel representerte Bryne under TennisKids utdannelsen del 2 også dette i Oslo. 

 

Bryne tk er på ballen og det er gøy å være med på.  

Terminlisten for 2020 er så og si klar og vil bli sendt ut ila. neste uke. 

 

På vegne av trenerteamet

 

Morten


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline