Månedsrapport

Postet av Åke Bø den 6. Feb 2020

Hall og klubbhus prosjekt:

Nå har vi fått inn tilbud på 3 av i alt 5 anbud. Disse kom inn i slutten av januar. 2 av de som var med trakk seg.

Vi kommer til å ha en evaluering av de mottatte tilbudene og gå i dialog med noen av dem. Tilbudene er noe høyere enn antatt. Vi har hatt møte med banken igjen og har en utfordring med garanti i byggeperioden. Vi er i dialog med kommunen og forventer å finne en løsning.

 

Hilsen Byggekomiteen

 

 

Sportslig rapport 2020 

Vi er godt i gang med det nye året, og som alltid har det vært full fres fra uke 1. 

2020 startet opp med en samlingshelg 11 og 12. Februar for alle aldre og nivåer, 44 deltakere fordelt på alle aldre deltok på sine respektive grupper. Spesielt gledelig med 22 voksne på drop in.  

Årets største arrangement red og orange tour gikk av stabelen 18 og 19. Januar. Over 100 barn fra 7 forskjellige klubber deltok, vi stilte selv med 36 deltakere fordelt på de to klassene. 

Ett vellykka arrangement mye takket være flotte ungdommer og gode foreldre som stilte seg til disposisjon. Det blir satt stor pris på. 

Nytt i 2020 er at vi lørdager det ikke er andre arrangement har drop in trening for rød og orange gruppe, dette har blitt tatt godt i mot. Datoer ligger i terminlisten sammen med arrangementene. 

Vi har også startet opp blått nivå, blått nivå er nivået før rødt. Tirsdag 28. Januar var det oppstart og hele 15 3-5 åringer møtte opp med foreldre, utrolig gøy.   

Vi har også vist godt igjen i Stavanger tk, Juvesen vintercup ble arrangert 31-2. Februar og Bryne stilte med 34 deltakere i alle aldre. 

Gode resultater har vi også sett, men først og fremst er det det  gode samholdet blant Bryne spillerne som blir lagt ekstra merke til. 

Vi skal være stolte over at vi har så mange aktive deltakere på alle nivå og i alle aldersgrupper. 

I Januar hadde vi 70 unike deltakere i turneringer fordelt på red tour, orange tour og Juvesen cup, det er smått utrolig. 

Nå er det bare å melde seg Farmers cup som spilles på Bryne 14-16. Februar. 


På vegne av trenerne 

Hilsen Morten


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline