Påmelding TFO høsten 2023

Postet av Bryne tennisklubb den 15. Feb 2023

Hei!

Det nærmer seg søknadsfrist for påmelding til TFO. Se denne siden for mer info: [link]

Velkommen til årsmøte!

Postet av Bryne tennisklubb den 15. Feb 2023

Hei,

Styret innkaller herved til årsmøte i Bryne Tennisklubb. Årsmøtet avholdes den 20.03.23 kl. 19.00 i klubbhuset.  Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styret senest 05.03.23 til dag.fylkesnes@kleppnett.no.

Det ønskes at vedlagt mal brukes.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på hjemmeside og pr. mail.  For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Bryne Tennisklubb i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Bryne Tennisklubb. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Dag Erik Fylkesnes kontaktes på telefon 40247528. 

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen,
Styret


Forslagsskjema-til-arsmote-i-Bryne Tennisklubb-2023.docx
Kioskvakt

Postet av Bryne tennisklubb den 14. Feb 2023

Hei!

Ett av tilbudene som har gitt et fint bidrag til å skape miljø i klubben er den nye kiosken. Takk til alle som har vært med å bidra så langt! :-) For å skape litt bedre forutsigbarhet fremover kommer vi til å sette opp lister for dugnad i kiosken. Styre har besluttet følgende modell:

---

Alle aktive juniormedlemmer (aktiv her definert som et barn som deltar på turneringer) fra Rød 3 og opp har en dugnad i året som kioskvakt. Utviklingsgruppen har to vakter. På de turneringene der voksne medlemmer deltar (Farmers cup, klubbmesterskap, pink potato osv) trekkes det kioskvakt blant seniorspillerne med lisens. 

---

I første omgang setter vi opp turneringene som kommer nå i mars. De det gjelder får beskjed direkte. Fra og med neste medlemsår blir det satt opp en liste som går noe lenger frem i tid.

Mvh Styret