Klubbmesterskap 2019 - Oppsummering og resultater

Postet av Bryne tennisklubb den 5. Nov 2019

Klubbmesterskapet 2019

Da må vi først få starte med å takke alle de fantastiske 41 deltakerne som denne helgen gjorde hallen til akkurat det vi ønsker at den skal være. En aktiv samlings arena for hele familien.
Klubbmesterskapet ble delt i to klasser i år, klasse A og klasse B.

Vi har hatt et alderspenn fra Lotta Laland på 10 år, til Sverre Ulland på 76 år.
Tennisen har virkelig vist seg fra sin beste side, og vi ser den desidert største trivselen når man får konkurrere på sitt nivå, uavhengig av alder og kjønn.
Mor, far, sønn og datter alle med i samme turnering.

Foruten smil, trivsel og idrettsglede har vi også fått sett en hel haug gode prestasjoner. Noen er naturligvis litt skuffa , det er også en del av gamet

Vinnere i årets Klubbmesterskap ble som følger:

Klasse B:

1. Sondre Eiane Reiten
2. Anita Horpestad
3. Thomas Leirdal Rage
3. Ingjerd Høien Tengesdal

Klasse A:

1. Lukasz Idzik
2. David Benjamin Fylkesnes
3. Daniel Andersen
3. Elias Kvalvik

Gratulerer så mye til dere alle, kjekt for Sondre som nå står med to turneringsseire på rad da han også vant Juvesen klasse E sist ,på tide vi flytter deg opp nå Sondre, du kan ikke vinne hver gang 
Flott av Elias som første års under 14 spiller å gå til semi, og ikke mindre imponerende av David Benjamin som siste års 14 å være i finalen, en finale som gikk til 5 og avgjørende set.

Daniel fikk også en flott semi, blir spennende og følge utviklingen videre da han har kommet som en rakket det siste 1.5 året.

Lukasz er absolutt en verdig vinner, en spiller som representerer klubben i så og si alle de lokale turneringene, og alltid er klar for å representere klubben i divisjons tennisen.

Tusen takk til dere flotte frivillige, Stian som turneringsleder, Sivi som fest arrangør og fotograf og ikke minst Monica som har kontroll på kiosken, dere blir satt stor pris på 
Aktivitetsskule

Postet av Bryne tennisklubb den 31. Okt 2019

Aktivitetsskulen er et tilbud for barn fra 1-7 klasse og tilbys mandager, onsdager og fredager i tidsrommet 0645 til 0800. (man velger selv antall dager)

Det er Marte Dale som kommer til å ha regien på opplegget, Marte har bred erfaring innen trening og da spesielt  trening for og av barn.

Marte brenner for å få flest mulig i aktivitet og er sertifisert trener for barn og unge. 

All forskning tilsier at en aktiv start på dagen også gir et langt større læringsutbytte på skolen. 

Treningen varer fra ca. 0700 til 0745 så får barna en sunn og god frokost før de går på skolen. 

Aktivitetsskulen starter altså opp i neste uke, det vil da være muligheter for Drop in alle dager for 100 kr. 

Oppfordrer alle med barn i denne alderen å teste det ut. 


Ønsker dere mer info så ta endelig kontakt med Marte på: 

aktivitetsskulen@gmail.com eller 45857024
Siste nytt

Postet av Bryne tennisklubb den 28. Apr 2019

Kjære medlemmer,

Her er siste nytt om hva som skjer i klubben, både det som gjelder hallprosjektet og det sportslige. 


Først av alt vil vi få takke Jan Grytten for hans lange og gode innsats som revisor i klubben. Tusen takk Jan!


17. mai

Vi vil minne om  at Bryne tennisklubb kommer til å  gå i folketoget på Bryne på 17. mai, og vi håper så mange som mulig vil være med og representere klubben. Mer info om dette kommer etter hvert.


Hallprosjektet: 

Arkitekt Mikal Hafsahl har  fullført tegningene av bygget. Anleggskomiteen har sammen med Mikal hatt flere møter denne måneden hvor vi har gått gjennom rominndelingen i bygget. Vi er veldig fornøyd med hvordan dette blir seende ut. Nå venter vi på å få et prisestimat på klubbhuset og hallen. Dette forventer vi å få i.l.a. første uke i mai. Vi vet at prosjektet blir litt dyrere enn det vi først anslo og presenterte for medlemmene i første ekstraordinære årsmøte i fjor høst. Dette er hovedsakelig grunnet behov i forbindelse med arbeidsmiljøloven og branntekniske krav som har ført til at klubbhuset er blitt litt større.

Når vi har fått det nye prisestimatet vil vi se på den økonomiske planen og kalle inn til ekstraordinært årsmøte for å presentere tegningene og den økonomiske planen for medlemmene.

Vi tar sikte på å ha årsmøtet i slutten av mai.


På vegne av anleggskomiteen

Dag ErikSportslig: 

En travel, lærerik og utrolig kjekk april er straks over. 

Bryne har de siste fem  ukene hatt aktiviteter og deltatt i aktiviteter på flere fronter. 

På hjemmebane har vi arrangert Farmers cup som er en senior A turnering. Vi  hadde med flere kvinnelige og mannlige deltakere, med gode resultater. 


Første helg i april var vi vertskap for Lagturnering for dem mellom 10 og 15 år. En kjekk opplevelse med lag både for spillere og arrangør. 


I påsken hadde vi fem deltakere med i Norgesmesterskapet for 14 åringer og landsturneringen for de under 12. Utrolig lærerike dager for våre håpefulle. 

For de yngste 6-10 åringene har det vært red tour på Randaberg med 13 deltakere fra Bryne. 


Også på trenersiden har det vært stor aktivitet. Lars Kristian, Åke og Fatih har denne helgen sin andre samlingshelg på trener 1 utdannelsen, hvor tema er barnetennis, barns forutsetninger og fysisk trening. 

Mye gøy har det vært, og mye kjekt kommer.  Det  er like før lag sesongen ruller i gang, så her er det bare henge med.
Fra treneren

Postet av Bryne tennisklubb den 28. Jan 2019

For kursdeltakere: 

Husk at prisen på kurs for ikke medlem har et påslag med 25 kr. pr. time. Så spesielt for juniorer lønner det seg å være medlem uavhengig av om man ønsker tilgang til hall eller ikke. 

Det aller første semesteret man går på kurs får man medlemspris selv om man ikke er medlem, men fra semester to differensieres det i prisen. 

Ønsker man å melde seg inn eller ut av klubben gjøres dette på hjemmesiden www.brynetennisklubb.no

Som medlem får man tilgang til hall samt booking siden på nettet. 


Drop in:

Det er veldig godt opp møte på Drop in på fredager, håper flere og flere ønsker å benytte seg av dette tilbudet. 

Det blir dessverre ingen drop in førstkommende fredag da undertegnede er i Oslo. Men vi er klar igjen fredag 8. Februar. 

Husk todelt drop in 0900-1030 for de ferske eller de som ikke spiller fullt så mye og 1030-1200 for Juvesen klasse E og høyere. 


Barne tennis:

Vi ønsker at flere foreldre med barn i vår tennisskole/TFO spiller med barna sine. Vi har derfor valgt å åpne opp hallen søndager fra 1100-1200 for barn og foreldre. Hallen vil bli låst opp og det vil bli satt frem utstyr. 

I utgangspunktet skal dette tilbudet gjelde hver søndag, men pga av arrangementer vil noen søndager utgå, det vil bli gitt beskjed om dette. 

Man trenger ikke å være medlem for å benytte tilbudet, det koster heller ingenting ekstra. 

Håper og tror MANGE familier ønsker å benytte dette tilbudet. Vi starter opp med en full bane det gir 5 minibaner, bane 2 kommer også til å være booket om noen foreldre ønsker å prøve seg på hel bane. 

Vi starter opp dette tilbudet allerede førstkommende søndag 3. Februar. Ingen påmelding nødvendig. 

NB: Husk innesko som ikke setter sorte merker. 


Åpen hall:

På fredager fra 1600-1700 åpner vi opp hallen for alle mellom 8-16 år. Det kommer til å være trener/veileder tilstede. Musikken kommer til å være på og det vil bli satt opp minibaner. Her kan man velge om man ønsker å spille touchtennis eller vanlig rød tennis. 

Det vil ikke være noe undervisning, men trener er selvfølgelig behjelpelig med å sette i gang poengspill og lignende om interesse for det. 

Dette er en perfekt anledning til å introdusere venner for tennissporten. 

Hvis man har med venner, husk å minne om innesko. 

Vi har ellers det nødvendige av utstyr. 

Tilbudet koster 50 kr. og vil bli lagt inn i Vipps, man kan også betale kontant. 


Åpen hall tilbudet starter opp fredag 8. Februar. 

Skulle det være noen spørsmål er det bare å ta kontakt. 

Ønsker dere ellers en strålende uke med mye tennis naturligvis :)


MvH

Morten

Hovedtrener