Klubbmesterskap 2019 - Oppsummering og resultater

Postet av Bryne tennisklubb den 5. Nov 2019

Klubbmesterskapet 2019

Da må vi først få starte med å takke alle de fantastiske 41 deltakerne som denne helgen gjorde hallen til akkurat det vi ønsker at den skal være. En aktiv samlings arena for hele familien.
Klubbmesterskapet ble delt i to klasser i år, klasse A og klasse B.

Vi har hatt et alderspenn fra Lotta Laland på 10 år, til Sverre Ulland på 76 år.
Tennisen har virkelig vist seg fra sin beste side, og vi ser den desidert største trivselen når man får konkurrere på sitt nivå, uavhengig av alder og kjønn.
Mor, far, sønn og datter alle med i samme turnering.

Foruten smil, trivsel og idrettsglede har vi også fått sett en hel haug gode prestasjoner. Noen er naturligvis litt skuffa , det er også en del av gamet

Vinnere i årets Klubbmesterskap ble som følger:

Klasse B:

1. Sondre Eiane Reiten
2. Anita Horpestad
3. Thomas Leirdal Rage
3. Ingjerd Høien Tengesdal

Klasse A:

1. Lukasz Idzik
2. David Benjamin Fylkesnes
3. Daniel Andersen
3. Elias Kvalvik

Gratulerer så mye til dere alle, kjekt for Sondre som nå står med to turneringsseire på rad da han også vant Juvesen klasse E sist ,på tide vi flytter deg opp nå Sondre, du kan ikke vinne hver gang 
Flott av Elias som første års under 14 spiller å gå til semi, og ikke mindre imponerende av David Benjamin som siste års 14 å være i finalen, en finale som gikk til 5 og avgjørende set.

Daniel fikk også en flott semi, blir spennende og følge utviklingen videre da han har kommet som en rakket det siste 1.5 året.

Lukasz er absolutt en verdig vinner, en spiller som representerer klubben i så og si alle de lokale turneringene, og alltid er klar for å representere klubben i divisjons tennisen.

Tusen takk til dere flotte frivillige, Stian som turneringsleder, Sivi som fest arrangør og fotograf og ikke minst Monica som har kontroll på kiosken, dere blir satt stor pris på 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.