Månedsinfo mai 2021

Postet av Bryne tennisklubb den 26. Mai 2021

Kjære medlemmer


her er siste nytt om det sportslige og det nye anlegget vårt.


Sportslig rapport:  

Etter er kortere nedstenging av kurs for de over 20 år er alle kurs godt i gang og innad i klubben er det ikke noen særlige begrensninger. 

Vi har de siste ukene hatt helgesamlinger for de yngste samt intern lagkamp. 

Det er god gang i både de yngste og eldste kursdeltakerne og det er gledelig for oss å se det store belegget på banene. 

Spillerne ser ikke ut til å påvirkes av det, noe som er det viktigste, men for oss trenere er det litt vanskelig å planlegge fremover i disse tider hvor hva man får lov til, endres uke for uke. 

 Men som sagt, deltakerne virker upåvirket og det er det viktigste. Så krysser vi trenere det vi har for at sommerprogrammet skal kunne gjennomføres som planlagt. 

 Juvesen cup: 

I helgen som var arrangertes Juvesen cup i Stavanger tk. Takk til Stavanger tk som holdt igjen trekningen helt til onsdagen for å få med flest mulig Bryne spillere. 

Etter en del frem og tilbake ble det konkludert med at alle Bryne spillere under 20 år kunne delta. 

Bryne tk stilte med 15 deltakere som gjorde sine saker svært godt. 

 I under 12 orange og grønn ball hadde vi 7 ivrige 7-10 åringer, utrolig gøy å se dem spille :)

 I klasse E gjorde Jørann Søiland Bore rent bord og vant klassen, gratulerer så mye Jørann, blir spennende å følge deg i klasse D neste Juvesen. 

I klasse D ble det en ren Bryne finale mellom Liv Sandve og Kristian Høien Tengesdal. Imponerende av begge to, i finalen trakk Kristian det lengste strået og vant 62 64, gratulerer Kristian og Liv med flott turnering, 

 Må nevnes at Kristian nå sannsynligvis er den eneste med seier i klasse F, klasse E og nå i klasse D. Vi gleder oss til klasse C :)

 I klasse A stilte Bryne med 1. lagspillerne David Benjamin og Ole. 

 David Benjamin møtte Amir i første kamp, Amir og David Benjamin har noenlunde lik UTR ranking og det var ventet en jevn kamp, men David Benjamin spilte en utrolig bra kamp og vant 60 61. I kvartfinalen var det klart for kamp mot norgestreer i under 16 års klassen. Etter et fint 1. set hvor et break skilte dem, falt serven litt igjennom i 2. set og dermed tap på David Benjamin. 

Ole Storhaug imponerte stort syns jeg og gikk hele veien til semifinale. Mange lovende juniorer tok han på veien. Spesielt kampen og seieren mot Mads Kamp imponerte i alle fall meg. I semifinalen ble det et jevnt tap for David Benjamin sin overmann Sturle 76 75. 

Flott turnering. 

 Nå er det fullt fokus på sommerprogrammet og å avslutte semesteret på en så god måte som mulig. Trenerteamet koser seg stort over utviklingen av nybygget og gleder oss veldig. 

 

Fremdrift ny hall:

Taket på den nye hallen forventes å være tett i slutten av mai.

Den nye hallen er nå blitt ryddet og klargjort for asfaltering. Asfalteringen blir gjort i slutten av mai.Det mangler et stort parti i hallen veggen. Grunnen til det er at det skal inn store asfalt maskiner og at det trenges ekstra utlufting.

Neste steg er reising av klubbhus. Det starter også i slutten av mai.

Vi er i rute og følger fremdriftsplanen. Noen justeringer og endringer har det blitt, men ikke noen store økonomiske overraskelser. 

 Vi har fått sponset sedum matter som skal være på det store skråtaket ca 250 m2.

Som motytelse skal BTK luke i sedum åkeren til leverandøren. Det kommer ut mer info om dette senere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.